Technológia

Több, mint 10 féle választható tanúsítvánnyal rendelkező
fal- illetve födémszerkezet közül választhat.


Házaink akár már 220.000Ft nettó négyzetméter ártól elérhetőek. (bruttó alapterület)

Tégla falszerkezetű házak

Hagyományos téglaépítésű házaktól a legkorszerűbb – pl Porotherm Profi síkra csiszolt és hőszigetelt tégla- építési rendszerekig vállalunk kivitelezést. Azon ügyfeleinknek, akik a téglaépítésű házakat részesítik előnyben, modern energia hatékony megoldásokat kínálunk.

Könnyűszerkezetes házak, faházak

Cégünk, a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja. A Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesülete egy olyan szakmai szervezet, melynek tagjai, egész Magyarország területét lefedve, könnyűszerkezetes házak építésével foglalkoznak.

Ez hazánk legnagyobb szakmai szervezete is, és garantáltan biztosítani tudjuk a szabályszerű kivitelezéshez és a használatba vételi engedélyhez, a hatósági bizonyítvány megszerzéséhez szükséges dokumentumokat, tanúsítványokat, ügyfeleink számára.

Amennyiben könnyűszerkezetes ház építése a célja, esetlegesen kérdése van a témával kapcsolatban, vagy tanácsot szeretne, állunk rendelkezésére.

Ha rönkházat, gerendaházat, vagy egyéb könnyűszerkezetes házat szeretne építtetni, akkor nálunk jó helyen jár!

FIXPONTY Korlátolt Felelősségű Társaság

6757 Szeged, Szúnyog út 25..

Tel.: 20/930-9369

E-mail.: generalpont.kft@gmail.com

Adószám: 14951026-2-06

Barna Csaba

A 13/0433 ETA szerinti szerkezetépítésre jogosult.

Mi az NME?

Egyedi termék

Kö.H.E. új weboldal

Tetőszerkezetek

Szeglemezes és hagyományos tetőszerkezeteket is kivitelez cégünk, a megrendelésnek, illetve terveknek megfelelően. A szeglemezes tetőszerkezetek esetén lehetőség van, akár nagy fesztávú tartók szerelésére is akár több, mint 30m-t áthidalva, közbülső alátámasztás nélkül.