Rólunk

Csongrád megyében, főként Szegeden és vonzáskörzetében vállalunk generálkivitelezési
és tetőépítési munkálatokat.

0+
Projektek Számos felkérés
0+
szakmai tapasztalat Két évtizedes tapasztalat
0+
ETA tanusítvány Különböző technológiákra
0%
Elégedettség A legjobbra törekszünk

Kik vagyunk?

A Fixponty Kft. fő profilját tekintve kezdetben, ácsmunkákkal, tetőszerkezetek kivitelezésével foglalkozott. Majd a változó piaci illetve vevői igényekre reagálva, folyamatosan bővítette tevékenységi és működési területét. Jelenleg területileg elsősorban Csongrád megyében, családi házak, társas házak, csarnokok generál kivitelezésével foglakozik. Természetesen amennyiben a munka jellege lehetővé teszi, távolabbi munkavégzésre is nyitott cégünk.

Fontos azonban kiemelni, hogy ettől függetlenül nem csak komplett, hanem külön szakirányú kivitelezési munkákat is vállalunk. A következő szakágakban: ácsmunkák, (új tetőszerkezetek kivitelezése, készítése, áthajtások, nagyobb volumenű tetőszerkezetek pl. közintézmények, oktatási intézmények, sportcsarnok, uszoda, (hagyományos illetve szeglemezes) kivitelezésére is fel van készülve cégünk. Saját kivitelezői csapattal dolgozunk.

Vállaljuk közintézmények tető-rekonstrukciós felújítási munkáit is, új tetőszerkezetek építését, illetve komplett tetőáthajtásokat.

Miért a mi cégünket válasszák?

  • Akár 3 hónap alatt, kulcsra kész – beköltözhető – házak

  • Komplett generálkivitelezés, kulcsrakész házak, egyedi tervezéssel, illetve a kapcsolódó ügyintézéssel együtt

  • Megbízható, összeszokott tervezői, kivitelezői csapat

  • Több mint húsz éves szakmai tapasztalat

Szakképzettség

Mind cégünk szakemberei, mind a velünk dolgozó alvállalkozók, szakképzett, jelentős szakmai tapasztalattal szakismerettel rendelkező kivitelezők. Cégünk pl. Bramac rendszermester.

Csapatmunka és szervezettség

A magas színvonalú munka alapfeltétele egy ház építésénél, hogy az egyes részfeladatok kivitelezői egymással egységet alkotva,a közös cél érdekében, megfelelően kommunikálva, ütemezve dolgozhassanak egy csapatként. Cégünk ezt biztosítja.

Szolgáltatás

A megrendelői igényeknek megfelelően alakítottuk ki komplex szolgáltatás kínálatunkat. Éppen ezért tégla és betonszerkezetes épületek, valamint rönkházak, boronafalas faházak, pallórendszeres faházak, csarnokok építését is vállaljuk.

Minőség és garancia

Alapvető célunk, hogy ügyfeleink, partnereink részére magas szintű szolgáltatásokat nyújtsunk a vállalt munkáink során. A folyamatos szakmai képzések, a felhasznált anyagok magas színvonala, a precíz ütemezés, a szolgáltatási kör ügyfélközpontú felépítettsége, mind hozzájárul, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk.

Csapatunk

Csapatunk, a cégünk saját létszámával, és a folyamatosan együttműködő (alvállalkozói) partneri körrel, közel 40 fő. Így lehetőségünk van nagyobb volumenű munkák szakszerű lebonyolítására is.